Assemblea General Ordinària

28 ag., 2020 | Blog, Destacat

Benvolgut associat/da,

Com ja sabeu, dilluns vinent celebrarem l’Assemblea General Ordinària.

En el decurs de la sessió s’haurà d’escollir una nova junta, per això és MOLT IMPORTANT, que us animeu a fer arribar les vostres candidatures.

Les candidatures a la nova Junta de Govern han de presentar-se per correu electrònic a la secretaria de l’Associació (info@centrehistoric.ad) abans de la celebració de la Junta, en base a allò que disposen els articles 11-II i III dels Estatuts. La Junta de Govern està integrada pels següents càrrecs: President, Secretari, Tresorer i fins a 4 vocals.

Aprofitem per recordar-vos també,  que per garantir les mesures de seguretat, l’aforament de la sala d’actes de la Llacuna està limitat a 40 persones, que es vetllarà per respectar en tot moment la distància entre persones i que serà obligatori l’ús de gel a l’entrada i de mascaretes en el decurs de la reunió.

L’Assemblea General Ordinària de l’Associació, se celebrarà a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, carrer Mossèn Cinto Verdaguer núm. 4 d’Andorra la Vella, la setmana vinent, dilluns 31 d’agost de 2020 a les 20,00 hores, en primera convocatòria, o a les 20,30 hores, en segona convocatòria, amb el següent Ordre del dia :

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea general ordinària de l’exercici 2019.
  2. Examen i aprovació, si s’escau, dels Comptes de l’exercici 2019.
  3. Examen i aprovació, si s’escau, del Pressupost de l’exercici 2020 i de la liquidació del Pressupost de l’exercici 2019.
  4. Examen i aprovació, si s’escau, de la Memòria d’activitats de l’exercici 2019.
  5. Renovació de la Junta de Govern.
  6. Precs i preguntes.

Tot esperant poder comptar amb la vostra assistència, aprofito l’avinentesa per a enviar-vos una salutació ben cordial,

La Presidenta,

Anna Riberaygua Montagut

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This