Arriben els Reis de l’Orient

2 gen., 2020 | Blog, Cultura, Destacat

La nit del cinc de gener, grans i petits han d’anar a dormir ben aviat per deixar que la màgia dels Reis de l’Orient visqui un any més a les llars del país.

La Cavalcada serà el pas previ. Una Cavalcada que enguany sortirà a les 18.30 de la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella, i continuarà per l’av. Meritxell, Av. Carlemany, av. Copríncep de Gaulle, av. del Pessebre, av. de les Escoles, c. del Parnal i farà l’arribada al carrer del Prat Gran d’EscaldesEngordany.

Altres activitats:

Fins el 4 de gener: 17.30 a 20 h Oficina de correus màgica. Plaça Guillemó

Dissabte 04-01-20

18 h Cavalcada del Patge Reial. Recorregut: Sortida de la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella, av. Meritxell, Av. Carlemany, av. Copríncep de Gaulle, av. del Pessebre, av. de les Escoles, c. del Parnal i arribada al carrer del Prat Gran d’EscaldesEngordany.

Diumenge 05-01-20

18.30 h Cavalcada dels Reis d’Orient. Recorregut: Sortida de la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella, av. Meritxell, Av. Carlemany, av. Copríncep de Gaulle, av. del Pessebre, av. de les Escoles, c. del Parnal i arribada al carrer del Prat Gran d’EscaldesEngordany.

Foto: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This