Andorra a Taula: la trobada gastronòmica més exclusiva

7 nov., 2017 | Blog, Destacat, Gastronomia, Portfolio

Del 3 de novembre al 3 de desembre, com a part de l’Andorra Shopping Festival, tornen les Jornades Gastronòmiques Andorra a Taula. En aquesta 11a edició, més d’una vintena de restaurants del Principat, alguns d’ells els trobaràs al Centre Històric, s’uniran per crear els plats més saborosos de la cuina andorrana.

Els xefs t’oferiran menús de degustació a un preu situat entre els 25 i els 35 euros i preparats especialment per l’ocasió amb l’objectiu de fer arribar els sabors típics andorrans a tothom. D’aquesta cita gastronòmica en destaquen els productes agrícoles, entre els quals destaquen delícies autòctones com la mel, la melmelada, les fruites del bosc o els embotits, sense oblidar els vins elaborats seguint tradicions centenàries. Andorra a Taula porta la muntanya directament a la taula.

A més a més, cada menú anirà acompanyat per una cervesa Inedit de DAMM, empresa patrocinadora de les Jornades Gastronòmiques.

Del Centre Històric d’Andorra la Vella participen en aquestes jornades els següents establiments: 1940 Restaurant, Can Benet, Cava Ronaldo i Minim’s.

Descobreix els menús d’aquestes jornades fent clic al botó.

Descarregar PDF

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This