Alicia: la realitat disfressada en forma de somni

25 oct., 2017 | Blog, Cultura, Destacat

Tots coneixem les dues famoses obres literàries de Lewis Carroll: “Alícia al país de les meravelles” i “Alícia a través del mirall”. El 2 de novembre a les 21.30 h al Teatre Comunal d’Andorra la Vella, tindrem l’oportunitat de gaudir d’una adaptació teatral d’aquests dos llibres, creada pel Pablo Ley, amb l’escenografia del Toni Giró i l’actuació dels actors de la Cia Menú Teatral.

A diferència del conte de Carroll, Pablo Ley ens presenta una Alícia contemporània, més propera i actual a nosaltres. La finalitat però, és la mateixa que la del conte: endinsar-nos, com si es tractés d’un somni, dins la ment d’aquest personatge. Com a detall original veurem a tots els actors de la Cia Menú Teatral (nois i noies) en algun moment de l’obra interpretant el personatge de l’Alícia. De fet veurem a tots els actors interpretar de forma rotativa a tots els personatges del relat (el conill Blanc, el Barreter, l’eruga blava, el somriure del Gat Cheshire o la Reina de Cors).

L’obra igual que en el conte de Carroll, està format de petites històries independents lligades entre si d’una manera consecutiva ajudades de la música de Jorge de la Torre. D’aquesta manera podem veure a Alícia vivint una aventura diferent amb cada un dels personatges.

Mitjançant la manipulació d’objectes i el joc d’ombres, podem veure engrandir o empetitir a l’Alicia.

Alicia és un espectacle que combina coreografies, cançons, dansa, expressió corporal, manipulació d’objectes i interpretació.

Les entrades per aquesta obra es poden comprar a la web de MoraBanc.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This