18è Festival Internacional Orgue&nd a l’església Sant Esteve

27 jul., 2017 | Blog, Cultura, Destacat, Portfolio

Del 9 al 26 d’agost se celebra, a les diferents esglésies del nostre país, el festival internacional d’orgue amb 8 concerts i activitats paral·leles. El fil conductor dels concerts que se celebraran a Andorra la Vella, a la Massana i a Escaldes-Engordany aquest any seran els “Somnis”.

El Festival s’iniciarà el 9 d’agost a les 21.15 h amb un repic de campanes manual, a la plaça Príncep Benlloch, a càrrec del grup Amores que acompanyaran després a Ignacio Ribas en l’estrena de la seva composició ‘El jardí suspès’ a l’església Sant Esteve.

El següent concert serà el dissabte 12 a les 21.30 h a l’església situada al Centre Històric i anirà a càrrec d’Olivier Vernet i Cédric Meckler, que repeteixen al festival per segon any consecutiu.

El dissabte 19 a les 21.30 h tindrà lloc la proposta ‘Músiques de la llum’ a l’església Sant Esteve de la mà de l’organista Ignace Michiels.

L’últim concert que se celebrarà a l’església principal de la capital, el dijous 24, serà una improvisació que farà Lucas Grimm sobre una pel·lícula de cine mut “La terra de tots” de l’any 1926.

Pel que fa a les activitats paral·leles, cal destacar les classes magistral, els matins d’orgue per conèixer el Centre Històric d’Andorra la Vella i la iniciativa per mostrar als infants l’instrument protagonista del festival. A més a més, d’aquestes activitats i concerts en podràs gaudir d’altres a la Massana i a Escaldes-Engordany.

Viu una experiència de música d’orgue al Centre Històric. Et deixem el programa sencer del festival.

Descarregar .pdf

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest

Share This